Image
27 Kasım, 2023

Ezine Peynirinin Faydaları

Ezine peynirinin faydaları

  • Doğal olarak otlanan hayvanlardan edilen süt sayesinde gerçek bir protein kaynağıdır.
  • Bu sebeble ezine peyniri tam bir enerji deposudur.
  • Yapılan araştırmalara göre diş sorunu yaşayan kişilerde diş çürüklerine karşı tam koruma sağlamaktadır.
  • Çocuk gelişimde başta kemik yapısı ve  diş sağlığı için en önemli gıda maddesidir.
  • Peynirler kalsiyum açısından zengin olduğunu herkes tarafından bilinmektedir. Düzenli olarak peynir tüketen kişiler  vücut ve kemik yapısı doğal olarak korumuş olurlar.
  • Canan Karatay başta olmak üzere tüm hocalarımız kemik erimesine karşı ezine peynirini önermektedir.
  • Bizlerde kendi sağlığımız ve siz değerli müşterilerimizin sağlığı için en doğal en güzel ezine peynirinin faydaları nı görebilmemiz için 1973 den beri peyziyade peynirlerimiz ile kahvaltılarınıza eşlik ediyoruz.

Ezine peynir özellikleri

Bahar aylarında %85 koyun keçi %15 inek sütlerinden  geleneksel yöntemlerle hazırlanıp, sadece şırdan mayası ve deniz tuzu kullanılarak üretilmesidir. 9-12 ay soğuk hava depolarında dinlendirildikten sonra satışa sunulmaktadır. Yağmurun bereketi ile bitki örtüsünün bolluğu hayvancılığa el verişli coğrafyası sayesinde hayvanların organik beslenmesi sonucu olarak bu eşsiz peynir elde edilmektedir. Ülkemizin dört bir yanında peynir üretimi olmaktadır fakat ezine peyniri damaklarda bıraktığı lezzeti sadece bu yörede üretilen peynirler ile elde edilmektedir. Peyziyade markamız ile eski geleneksel yöntemler ile ürettiğimiz peynirlerimiz Türkiyenin her ucuna aynı gün kargo imkanı ile sadece kahvaltılarınıza değil günün her saati tüketebileceğiniz peynirler üretiyoruz.

Siparişleriniz için www.peyziyade.com internet sitemizden kolayca sipariş oluşturabilirsiniz. Siparişleriniz çalışma saatleri içerisinde özenle hazırlanıp, özel soğuk kutularımızda adresinize kadar gönderiyoruz. Havale kredi kartı seçenekleri ile ödemenizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz sofralarda görüşmek üzere.